KUND: Mikaela Knapp

Skådespelerskan Mikaela Knapp har bland spelat i Huss-filmerna, Vi hade väl tur med vädret igen och tv-serierna Upp till kamp och Mordet i Sandhamn. Hon kontaktade mig för att hon behövde nya porträttbilder som visar vem hon är i jakten på nya roller men även material som ska kunna fungera som pressbilder. Vi har tidigare fotograferat porträtt utomhus i miljö och denna gången fotografera vi i min studio på Kungsgatan 63 i Eskilstuna.

När man väl tagit sig till en fotograf är det bra att få ut så mycket som möjligt av fotograferingen. Med lite ombyte, olika ljussättningar och redigeringar så gjorde jag två olika utseende på bilderna. Perfekt om man vill använda sig av bilderna i olika sammanhang utan att det ska kännas tjatigt.

portratt_mikaelaknapp.jpg
portratt_mikaelaknapp.jpg
portratt_mikaelaknapp.jpg
portratt_mikaelaknapp.jpg