GRATIS ÄR GÖTT!

Jag fotograferar gratis för företag. Helt utan timpris. Ni betalar istället för det jag levererar, det vill säga bilder med hög kvalité. 

Visuell kommunikation är idag ett av de viktigaste sätten för att sticka ut i mediabruset. Det gäller att synas, annars finns du inte! Men det gäller också att synas på rätt sätt för att nå ut med sitt budskap.

Kvalitativa bilder säljer och bilder som visar upp just er verksamhet skapar mer trovärdighet än stockbilder (som i värsta fall din konkurrent också har köpt!). Trovärdighet och kvalité är viktiga bitar som garanterat skapar affärer. Så varför inte skaffa en egen bildbank som visar vem ni är?

Efter fotograferingen lägger jag upp en egen bildbank för ditt företag. Där kan ni välja de bilder ni vill köpa och betalar då ett fast pris per bild. I det priset ingår allt; fotografering, planering, bildurval, bildbehandling, filoptimering och så vidare. Dessutom ingår alla användningsrättigheter. 

Bildbanken ligger uppe under 2 år vilket gör att ni har gott om tid på er att göra beställningar och inte behöver känna någon press att köpa bilder på en gång. 

Det finns inget köptvång, så ni egentligen har ingenting att förlora.

Hör av er så bokar vi in ett möte!