Första arbetsveckan!

Första hela arbetsveckan är snart slut och det känns riktigt härligt att vara igång igen. Denna veckan har jag gjort två heldagsfotograferingar i Sthlm där problemlösarhjärnan fått arbeta hårt. För mycket av fotograferandet handlar om just det; lösa problem som uppstår. Reklambyrån har gjort en idé som okejats med kunden och projektledaren har undersökt att alla detaljer så att det verkligen ska gå att genomföras. Och på plats visar det sig att nej, det blev ju inte alls som det var planerat. Då får problemlösarhjärnan arbeta, bilden måste göras och i detta fallet med en väldigt stor tidspress. Så med mycket tålamod och en jakt på tåg i perfekta vinkeln så lyckades vi med ett riktigt bra resultat. Och visst är det rätt kul när det inte är enkelt alla gånger.

Glad fotograf på tak!

Glad fotograf på tak!

Nästa vecka blir det bildbanksfotografering åt en ny kund och företagsporträtt åt en annan. Och så har jag tre jobb som ligger och väntar på att bli bildbehandlade och levererade. Och så får vi inte glömma att jag kör fotokurs för nybörjare i helgen! Det ska bli riktigt kul!