Om inspiration, uppdrag och kaffe

Idag har jag fotograferat redaktionella bilder till en branschtidning. En tandläkarmottagning som jobbar miljömedvetet! Från att inte kasta fikabröd som blir över (utan frysa ner) till att byta ut mindre miljövänliga material till bättre. Heja heja säger jag!

Och på vägen tillbaka till studion trillade jag in på ett nytt café som säljer några av mina favoritbönor. Åh. Lycka att inte behöva beställa online så fort man vill dricka gott kaffe!

I väntan på urval från jobbet i förmiddags har jag googlat inspiration till kommande plåtning. Hur jobbar ni med inspiration? Sen Pinterest starts (på den tiden då man var tvungen att bli inbjudan för att få hänga där!) har jag varit förälskad. Jag gör inspirationsmappar som är perfekta att gå tillbaka till när inspirationen tryter. Det enda negativa är att det lätt kan sluka mycket tid! Instagram är också en sån sak som är bra för inspiration. Kollar mycket på vissa specifika hashtags som intresserar mig och konstaterar ofta att världen är full av talangfulla och inspirerande människor. Ibland kan jag inspireras av ett ljus, en setdesign, en form, en färg, ett material. Bitar som sedan kan bli en av byggstenarna i mina egna bilder.