Fotografering för Business Life / Eskilstuna

För någon vecka sedan fotograferade jag åt tidningen Business Life i Eskilstuna. Uppdraget var att fotografera porträtt på människorna som arbetar med Eskilstuna Logistik. Superintressant att höra vad som händer och hur Eskilstuna utvecklas som en logistiksad. Efter intervjun föreslog jag att jag kunde åka till någon av kombicentralen, där arbetet händer på riktigt och fotografera lite av miljöerna.

Porträttfotografering åt tidningen Business Life

Porträttfotografering åt tidningen Business Life

Så tidigt morgonen efter åkte jag till kombicentralen i Folkesta och fotograferade bilder. Vackert morgonljus kan ju vara det bästa som finns och denna morgonen var det helt perfekt. Så jag zickzackade mellan containrar och enorma truckar och fotograferade bra längre än jag tänkt.

Eskilstuna kombicentral

Eskilstuna kombicentral