Studion på Kungsgatan 63!

Woop woop! Gissa vem som hämtade ut nycklarna på Tunafastigheter igår eftermiddag? Egentligen var planen att flytta in 1 februari, men lokalen är färdigrenoverad så jag får flytta in lite i förväg Känns lite som julafton att äntligen få mer utrymme, ser så mkt fram emot att göra ordning och reda i förrådet (som bara det är större än mitt nuvarande kontor) och att kunna fotografera mer obehindrat utan att slå i väggar och tak (jaja, det finns ju såklart begränsningar även här). 

studionycklar

Förra veckan fotograferade jag en bildbank åt Stockholms Universitet, denna veckan har jag pysslat med urval, redigering och leverans. Igår fotograferade jag en bostad här i Eskilstuna och nästa vecka ska jag flytta alla saker, ställa i ordning studion, redigera bilder och fotografera porträtt. 

Mitt Still Life projekt har legat lite på is i väntan på att flytta in i nya lokaler, men nu kliar det i fingarna och snart kommer nya bilder skapas.

Vi ses på Kungsgatan 63!