Att ha en skön blandning

Det bästa med livet som fotograf är att den ena dagen inte är den andra lik! Ständigt nya platser, miljöer, personer, kunder och utmaningar. Så vad har hänt sen sist? Förra veckan fotograferade jag kampanjbild och hängde på reklaminspelning med detta sköna gänget..

Behind the scenes på reklamfilmsinspelning

Behind the scenes på reklamfilmsinspelning

Dagen efter fotograferade jag interiörbilder till Eskilstunas skönaste herrbutik Baxer..

Interiörfotografering åt Baxer, Eskilstuna

Interiörfotografering åt Baxer, Eskilstuna

Och idag hade jag äran att hänga med en hög fantastiska barn på en förskola i Stockholm där jag plåtade för bilder Stockholmståg. 

Fotografering åt Stockholmståg på förskola i Kallhäll

Fotografering åt Stockholmståg på förskola i Kallhäll

Och däremellan har jag druckit mycket kaffe, tuschat bilder på bästa kontoret, fått en ny samarbetspartner, fotograferat på mitt nya still life projekt och rekat location för morgondagens porträttfotografering.