Inspirerande föreläsare

Idag har jag varit på föreläsning med fotografen Pieter Ten Hoopen hela dagen. Det är så spännande att få höra hur andras resa har varit och vilka tankar och känslor de har kring sina arbeten. Det ger så mycket ny inspiration att jag genast (helst igår) vill sätta igång med nya projekt. 

Insåg under eftermiddagen att det är mindre än en vecka kvar till jul. Känns som ett vansinne men också skönt att 2014 snart är slut. Jag ser så himla mycket fram mot nya äventyr år 2015, ett äventyr som får börja med min nya lokal. Har redan en del jobb inbokade i januari både i Eskilstuna och i Sthlm och under våren ser det ut att kanske bli ett par utställningar också. Visst är det något befriande med ett nytt år? Känslan av att precis vad som helst kan ske där på andra sidan. (Och så är det ju verkligen!) Men innan 2015 tar vid först ska jag ladda batterierna över jul med min familj och goda vänner. Ses på andra sidan (om inte förr!).