Vecka 47

Bilder från mitt Everyday Still Life projekt.

Bilder från mitt Everyday Still Life projekt.

Brysselresan blev inte riktigt som planerat eftersom ressällskapet blev sjukt några timmar innan avfärd. Biljetterna fick bokas om och några dagar senare kom vi till Bryssel trots allt. En märklig stad det där, vet inte riktigt vad jag ska tycka. Men! Hittade en av riktigt bra konstbokaffär! (Bara det kan ju nästan vara värt ett besök.)

Bilder från mitt Everyday Still Life projekt.

Bilder från mitt Everyday Still Life projekt.

Har gjort ytterligare en fotografering för TiM denna veckan. För samma bildbanksfotografering men med ny person och ny plats. Nästa vecka återstår den sista fotograferingen och sedan redigering innan uppdraget är klart. Och imorgon börjar jag veckan med att fotografera porträtt på Outokompo i Torshälla. 

Bilder från mitt Everyday Still Life projekt.

Bilder från mitt Everyday Still Life projekt.