Tavlor, workshops och samarbeten

Häromdagen kom ett mail från London där ett par ville köpa en av mina bilder från serien Monokrom. Och idag levererade jag den, monterad och ramad, till Stockholm där den ska få vänta tills den åker vidare till England. Känns så himla kul!

Under de senaste veckorna har jag vid två tillfällen haft en liten workshop med en tjej jobbar som webkommunikatör och behöver utveckla sina kunskaper i Photoshop och Lightroom. 

Annars ägnade jag mycket av förra veckan åt mitt projekt Everyday Still life. Är så peppad på detta projektet som jag gör mellan mina kommersiella uppdrag. Det blir mycket skissande på nya idéer, leta efter prylar som ska vara med, styla, hitta ljussättningar och det är så himla roligt.

Och idag fick jag ett spännande samtal som förhoppningsvis resulterar i ett spännande jobb veckorna framöver.  Mer om det längre fram!