Nytt projekt

Sen några veckor tillbaka arbetar jag med ett nytt litet stillebenprojekt. Jag bär ständigt runt på mitt skissblock där jag skissar på idéer till plåtningar jag vill göra. I slutet av min utbildning på Fotoskolan kände jag att mina idéer började sina, men nu när hjärnan vilat ett tag och den mesta av tiden gått åt att göra kommersiella jobb är det kul att jobba med sitt eget igen.

Jag tänker ofta på "10 000 timmar", att forskning visar att medfödd begåvning spelar mindre roll utan att det handlar om intensiv övning för att bli riktigt duktig. En bra pianist ägnar timmar och ännu mer timmar åt att öva sig på sitt instrument och detsamma gäller om en vill bli en bra fotograf (eller vad som helst!). Det gäller att öva teknik, komposition, ljussättningar, bildbehandling hela, hela tiden. 

Nästa vecka ska jag visa mer av mitt nya projekt. Tills dess får ni hålla tillgodo med en "behind the scenes" från i natt.